Ajándékok férfiaknak – ajándékötletek (tippek) neki: TOP #20 tipp

Ajándékok férfiaknak - ajándékötletek (tippek) neki: TOP #20 tipp. Nincs ötleted születésnapra, karácsonyra?? A legjobb ajándékok apádnak, barátodnak, barátodnak, férjednek – eredeti ajándékihlet az Ön számára.

A férfiakat gyakran úgy hívják, hogy olyanok, mint az örökkévaló gyermekek. Nem számít, hogy férj, barát, testvér, barát, apa vagy nagypapa. Mindegyiküknek szüksége van a saját „férfiidejére”, amely nélkül nagyon nehéz lenne elképzelni az életét. Vannak, akik úgynevezett autórajongók, mások viszont zenészek vagy szenvedélyes utazók. A férfinak megfelelő ajándék kiválasztásakor ezért fontos, hogy minél jobban ismerje a megajándékozottat. Tudod mit csinál? Mik a hobbijai és mi szokott mosolyt csalni az arcára? Ebben az esetben nagyon könnyen kiválaszthatja az ideális ajándékot egy férfinak, egy ajándékot egy apának, egy ajándékot egy barátnak, egy ajándékot egy barátnak vagy egy ajándékot a férjnek.

De ha az ajándékválasztás megterhelő, akkor a TOP 20 ajándéktippünk listája , amelyből garantáltan választasz, biztosan segít a döntésben. Remek tippjeink vannak baráti ajándékozáshoz , férfiajándékok az autóba , különféle vicces ajándékok férfiaknak , valamint karácsonyi ajándék férfiaknak. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy férfi ne szeretné az autókat, a zenét, a sportot, az elektronikát, a szórakozást vagy az utazást. Ismersz ilyen embert?

ajándékok férfiaknak )

Cool-mania.eu e-shopunkban eredeti ajándékot rendezhet egy férfinak - férjnek, apának, testvérnek, nagybácsinak vagy barátnak, közvetlenül otthonából. Tehát ha már keres egy megfelelő ötletet férfinak születésnapra, névnapra, Valentin napi ajándék férfinak, ajándék férfinak 50 éves korára, férfi ajándék karácsonyra, vagy bármilyen más alkalomra nem kell mást tennie, mint kényelmesen leülni, kézbe venni laptopját, táblagépét vagy mobiltelefonját, és elmerülni TOP válogatott termékeink gazdag kínálatában.

Kész?

#TOP 1 Ajándék 3D fa térképek a falon - eredeti ajándék férfiaknak

Ajándék férfinak, eredeti ajándék férfiaknak

Akár férfit ajándékoz meg – kalandort, akár bárkit, aki minőségi belsőépítészeti ízléssel rendelkezik, a 3D-s térkép garantáltan az első számú választás lesz. Hadd képzelje el utazási álmát. A 3D-s térképnek köszönhetően minden nap egy kicsit közelebb lesz hozzá. Gyönyörűen megállja a helyét egy hálószobában, egy dolgozószobában, egy cég irodájában, egy üzletben, de egy kisiskolás gyerekszobájában is. A térkép több fa részből áll, mindegyik kézzel készült. Egy becsületesen elkészített, luxus belső kellékről beszélünk, melyben többféle fa szín, valamint különböző méretek közül választhat (100 cm x 60 cm-től 300 cm x 175 cm-ig). Ez egy nagyszerű személyes ajándék egy férfinak , amely illeszkedik az életstílusába. Nem kell mást tennie, mint a megfelelő linkre kattintani, kiválasztani a színt és a méretet, és néhány napon belül egy gyönyörű és különleges eredeti ajándékban részesülhet a megajándékozott.

#TOP 2 Bőr irodai ajándék SZETT - luxus ajándékok férfiaknak - ajándék főnöknek, apának, kollégának

ajándékok férfiaknak, luxus ajándék férfiaknak

Az ebbe a kategóriába tartozó összes luxusajándék férfiaknak kiváló minőségű fából és első osztályú 100% szintetikus bőrből készül, mindegyik kézzel készült, és becsületesen varrva és feldolgozva, HAND MADE gyártásban . Az egyedi faanyagú bőr dizájn rendkívül előkelőnek tűnik - tipp egy luxusajándékhoz egy férfi számára , kiegészítőként az irodába vagy a dolgozószobába. Ezek a készletek és kiegészítők luxusnak és ízlésesnek tűnnek az első osztályú anyagok felhasználásának köszönhetően a gyártás során, ezért alkalmasak ajándéknak főnöknek, apának, kollégának vagy nagypapának. Minden olyan férfinak készült, aki szereti a rendet és a megfelelő részletességet, hogy hogyan néz ki! Egy irodai szett vagy az irodai kiegészítők minden bizonnyal segítenek abban, hogy az íróasztal rendezett legyen, ugyanakkor hatékony és stílusos legyen!

#TOP 3 Luxus whisky ajándék szettexkluzív ajándék egy férfinak a 30., 40., 50. vagy 60. születésnapján

ajándék fiúknak, tippek férfiajándékokhoz,

Luxusajándékok, például üveg whiskys készletek vagy poharak – ajándék tipp egy férfinak a 30., 40., 50. vagy 60. születésnapján. Kiegészítők, amelyek élménnyé teszik a whisky vagy a bourbon felszolgálását! Stílusos és elegáns készletek és boros vagy whisky elemek gyönyörű kivitelben - egyedi kiegészítője minden otthonnak, irodának, otthoni bárnak vagy házikónak, stílusos és exkluzív karácsonyi ajándék az igényes férfiak számára. Ajándékozzon barátot, apát vagy fiát, vagy születésnapi ajándékként egy főnököt, kollégát, barátot egy gyönyörű italkészlet, vagy alkoholos vagy boros felszolgáláshoz szükséges poharak, kiegészítők formájában. Határozottan olyan ajándék, amely minden munkahelyen, irodában vagy otthon megtisztelő helye lesz az alkoholos polcon.

#TOP 4 Ajándék mini hűtőszekrény TIN - nagyszerű ajándékötlet pasinak, férjnek, partnernek

ajándék férjnek - férfi ajándékok

Ötletes és vicces mini hűtőszekrény doboz formájú italokhoz, dobozokhoz vagy egy üveg alkoholhoz, születésnapi ajándéknak készült egy menő srácnak, aki megörvendezteti barátait, kollégáit vagy akár családját ezzel a minibárral. Egy bádog formájú hűtőszekrény jól mutat például egy bárban, étteremben, vagy akár lakókocsinak, autónak is alkalmas, mert hordozható. Mi lehet jobb, mint amikor a férfiak férfi körutat tartanak, vagy nyaralóba mennek, és kint meleg van, és amikor megérkeznek a nyaralóba, ebből a hűtőből istenien lehűtött söröket, vagy egy üveg whiskyt, vagy egy hűtött lágy sört vehetsz ki. ital :) Ez mindenképp remek ötlet ajándéknak testvérnek, férfinak, barátnak vagy baráti társaságnak.

#TOP 5 Borat Swimwear Gift – egy szexi, vicces ajándék férfinak, barátnak, barátnak

vicces ajándék egy barátnak, srácnak, kollégának, barátnak

Szexi, vicces ajándék egy férfinak, egy barátnak, egy barátnak, de akár poénos ajándékként egy legénybúcsú mulatságára, vagy születésnapi ajándékként egy barátnak - Borat Mankini fürdőruha. Senki sem fogja figyelmen kívül hagyni ezeket az egyedi Borat fürdőruhákat. Társa, testvére vagy kollégája mindig a figyelem középpontjában lesz,   mindenki   az uszodánál vagy a tengernél észreveszi :) Remek ötlet minden őrültnek, aki egy adag bátorságot hord:)

#TOP 6 Gift Tattoo ujjú - karácsonyi ajándék férfinak, ajándék barátnak

Karácsonyi ajándék egy férfinak

Egy másik nagyszerű ötlet egy férfinak szánt ajándék lehet a mi "trükkünk" a tetováló ujjak formájában. Hi-tech nylon és spandex l anyagból készültek, ami az emberi bőr színét utánozza és hasonlít a női harisnyára. Ez az, ami miatt a tetoválás tökéletesen tapad az ember bőréhez, és valódinak tűnik. Előnye a tetoválási minták változása, aminek köszönhetően a tetoválás sosem fakul. Lehet, hogy nem ideális ajándék egy férfinak az 50. születésnapján , de alkalmas egy férfinak - tinédzsernek , valamint mindazoknak, akik szeretnék kipróbálni, milyen érzés tetoválást tenni a karjukra, akár ha hamisítványról van szó.

#TOP 7 Gift LANGIE - hangfordító - ajándéktipp apának, férfinak, karácsonyi ajándék férfiaknak

ajándék apának, férfinak, testvérnek

Nyelvi akadály? Nincs mit. Mindenről a LANGIE digitális fordító gondoskodik, amely teljesen új ajtót nyit meg a címzett számára a világ felé. Amellett , hogy 53 nyelvre fordítanak le , még ma is egy teljes értékű turistakalauz . Langie ideális ajándék férfiaknak - utazóknak , de mindenkinek, aki külföldre megy dolgozni (ajándék apának). Akkor is hasznos, ha online hívást kell megbeszélnie egy külföldi partnerrel. A WiFi hálózaton kívül a mobil 3G/4G hálózattal is együttműködik Langie SIM kártyák segítségével , amelyeket a cool-mania.eu e-shopunkban is megvásárolhat. Ajándékba egy barátnak , egy férfinak karácsonyra , de akár egy édesapának is, akinek az új nyelv tanulása különösen nehéz lehet. A Langie fordítónak számos funkciója van.

#TOP 8 Ajándék Hamis jégkocka 100 db - ajándék férfi sörfőzőknek, borászoknak stb.

ajándék tipp férfiaknak férfi ajándékok

Nem feledkezhetünk meg erről az eredeti ajándékról sem férfi borászoknak, sörfőzőknek, stb. - Exkluzív, elegáns, műjégkockák 100 db , ami megkülönböztethetetlen az igazitól. Ezzel az ajándékkal egy barátnak, barátnak, apának, célba ér! A mesterséges akril jégkockák italokhoz vagy pezsgős tálak (tartályok) díszítésére ideális megoldást jelentenek mindazok számára, akik olyan italokat készítenek, ahol nincs helye valódi jégnek. Ha elegáns vagy érdekes megjelenést szeretne egy italhoz, a mesterséges jégkockák a megfelelőek az Ön számára.   A hamis jégkockák minden buli dekorációjaként vagy kiegészítőjeként bájosak. Eredeti és stílusos ajándék egy férfinak, aki minden bizonnyal értékelni fogja a választását, és minden bizonnyal azonnal kipróbálja ezt a nagyszerű és különösen praktikus ajándékot.

#TOP 9 Whisky Smoker kit ajándék – exkluzív ajándék a modern ember számára

személyes ajándék férfiaknak, luxus ajándékok férfiaknak, férfi

Ez az ajándék minden minőségi whisky szerelmese számára kötelező darab kell, hogy legyen . Gyönyörű és stílusos ajándék férjének, apjának, nagyapjának vagy főnökének, egyszerűen minden férfinak . Egy egyszerű módja annak, hogy minden poharat egyedivé és kifinomulttá varázsoljon. Modern és strapabíró kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető, és bárkiből prémium otthoni pultos válhat vele. Négy különböző faforgács mélységet és ízt ad, így minden italban megtapasztalhatja a természetes fafüstöt . A füstölő koktélokhoz, borokhoz vagy konyhaművészethez is alkalmas. A kupakot ajándékozhatod egy whisky szerelmesének, biztosan kiváló társ lesz belőle. Ezért ne gondolkozzon tovább, és ajándékozza meg szeretteit ezzel a luxus és valódi férfiajándékkal.

#TOP 10 Ajándék Univerzális USB intelligens pumpa - ajándék apának, férjnek, ajándék férfiaknak az autóban

ajándék férjnek

Egy igazi férfi szereti kézben tartani a dolgokat, és készen áll gyorsan és hatékonyan beavatkozni meghibásodás esetén. Ezért minden férfi kötelező felszerelésében szerepelnie kell egy jó minőségű szivattyúnak . Azonban nem egy pumpáról beszélünk, amitől az infláció során megnő az izma. A miénk egy intelligens intelligens megoldással érkezik, teljesen elektromos, levegős működtetésű, LED kijelzővel vezérelhető és méreteinek köszönhetően teljesen hordozható , bárhol az utakon. Többek között egyszerűen tölthető, akár a mellékelt külső töltőn keresztül, akár USB-n vagy egyenáramú gyújtáson keresztül közvetlenül az autóban. Ez a férfiajándék tipp alkalmas autóhoz, motorkerékpárhoz, kerékpárhoz, de felfújhatónak is . Ideális ajándék apának, ajándék barátnak vagy ajándék férjnek. Egyszerűen mindenkinek tetszeni fog, aki ideje nagy részét az utakon tölti.

#TOP 11 Gift EMS izomstimulátor - Karácsonyi ajándékok férfiaknak, születésnapi ajándékok férfiaknak

ajándék egy barátnak

Ha ajándékba akarsz adni egy férfit, aki azon dolgozik, hogy szép, jól fejlett testet építsen, akkor most megtaláltad a számára ideális ajándékot. Lehet, hogy kevés ideje van, ülő munkája van, vagy egyszerűen nem szeret edzeni az edzőteremben. Akárhogy is, az EMS izomstimulátorunk segít neki az edzésben. Ezt az eredeti ajándékot egy barátnak minden férfi értékelni fogja, edzettségi szinttől függetlenül. Akár egy sörhasú édesapának, akár egy aktívan sportoló férjnek keresel ajándékot az edzések intenzitására, vagy egy barátodnak , aki minimális erőfeszítéssel szeretné formálni alakját, jó címen jársz. A stimulátort diszkréten a ruhája alá rejti , megnyomásával aktiválja, és vezetés, olvasás vagy tévézés közben működhet. Az idősebb férfiak is értékelni fogják, akik nehezebben kerülnek formába, és általában hajlamosabbak az izomsérülésekre a rendszeres edzőteremben végzett gyakorlatok során. Ezért az EMS stimulátor nagyszerű ajándék lehet egy férfinak a 40. születésnapjára , egy férfinak az 50. születésnapjára , vagy egy férfinak a 60. születésnapjára .

#TOP 12 ajándék sál arcra és fejre - vicces ajándékok férfiaknak, ajándék barátoknak

ajándék egy barátnak

Az arcvédelem egyfajta új mércévé vált, de a védő funkció mellett nem szabad megfeledkezni az arculatról sem, hogy mire ügyelnek a férfiak és a nők. Ha olyan férfinak keresel ajándékot, aki szereti a filmeket vagy az állatokat, akkor biztosan nem rontasz el semmit azzal, ha vásárolsz egy motívummal ellátott sálat. Használható túrázáskor, sportoláskor, de akár nyakon viselve is a szokásos bevásárláskor. A sálak 100% poliészterből készülnek , aminek köszönhetően tökéletesen felfogják a külső környezetből származó szennyeződéseket és szennyeződéseket, mint más anyagok. A védő funkció mellett arculat és kifejezetten vicces ajándék is egy férfinak, amivel a nyilvánosság előtt sem hagyják figyelmen kívül.

#TOP 13 Ajándék USB kulcs férfiaknak - Karácsonyi ajándékok férfiaknak, eredeti ajándékok férfiaknak

eredeti ajándék férfiaknak

Egy másik remek ötlet férfiajándéknak egy eredeti kialakítású USB kulcs . Többet is talál itt, a viccestől a tematikusig . Megajándékozhatja testvérének, barátjának, férjének, apának, nagybátyjának, sógorának, barátjának, alkalmazottjának vagy üzleti partnerének. Egyszerűen bárki és bármilyen alkalomra. Nem számít, hogy 50. születésnapi ajándékot keresel édesapádnak , Valentin-napi ajándékot férfinak , vagy karácsonyi ajándékot férfinak . Az USB-meghajtót bármikor használhatják. A kulcsaikhoz rögzíthetik , és stílusosan továbbíthatják az adatokat a különböző eszközök között . Eredeti és hasznos, mit szólsz?

#TOP 14 ajándékautó kamerák - eredeti ajándékok férfiaknak, ajándékok férfiaknak az autóba

születésnapi ajándék férfi srác apa testvér barát

Remek születésnapi ajándék egy férfinak? Újabb fekete ütés. A GPS-es, 4K felbontású, dupla lencsés kamera talán minden saját autóval rendelkező férfi álma. Rögzíti az autó mozgását és a nap 24 órájában felügyelet alatt tartja. Garantált biztonság, amely segíti a biztosítási károk igazolását és egyben fekete dobozként is szolgál a GPS koordináták rögzítéséhez. Több remek modell közül is válogathatunk, de ha az előző mondatokban eltévedtél a szakkifejezésben, hívj és szívesen segítünk a választásban :) A fényképezőgép karácsonyra apának is alkalmas ajándékba. , vagy személyes ajándék férfinak – autórajongónak. De valójában ajándék is az egész családnak , mert soha nem tudhatod, mi történhet, és mindig jó, ha van bizonyíték arra, hogy ki hibázott, vagy mi történt valójában az utakon.

#TOP 15 Gift Massage vibrációs pisztoly - ajándék tipp egy férfinak, hogy tökéletesen ellazítsa a testet

ajándék egy férfinak a 60. születésnapján

A fizikai és mentális stressz számos problémát hoz magával, amelyek általában a merev izmokat is magukban foglalják. Bár rengeteg masszőr van a világon, egyiket sem viheted magaddal haza vagy kirándulni. És itt lép színre praktikus segítőnk - a Masszázs Vibrációs Gun . Ha ajándékot keresel egy fizikailag megterhelő munkát végző férfinak , sportolónak, vagy bárkinek, aki szereti a relaxációt masszázs formájában, azonnal beleszeret ebbe az ajándékba. 5 sebességfokozat és 5 masszázsfej tökéletesen oldja a feszültséget a testben, és mély nyugtató masszázst biztosít. A masszírozópisztoly ajándéknak is megfelelő ötlet 60, 50, 40, 30 éves férfiak számára, mivel az izmok az évek múlásával gyengülnek, ezért fokozottan oda kell figyelni rájuk.

#TOP 16 Ajándék Fűthető dolgok a testnek - Karácsonyi ajándék férfiaknak, nagyszerű ajándék apának

Karácsonyi ajándékok férfiaknak Karácsonyi ajándék férjnek, apának, nagypapának

Képzeld csak el. Fagyos hideg van és mínusz hőmérséklet van kint, de a tested kellemesen meleg . Ezt minden hidegszívű srác biztosan értékelni fogja. Praktikus ajándék apának, nagypapának, férjnek, barátnak vagy bárkinek, aki hideg láb, kéz vagy bármely más testrésztől szenved. Kezelje őket elektromosan fűtött cipőtalpbetéttel, fűtött kesztyűkkel, alsó hátfűtéssel vagy meleg, fűtött zoknival . Ideális karácsonyi ajándék férfiaknak a hideg decemberi vagy téli időszakban, vagy születésnapi ajándék apának . Fűtött testruháinkkal már nem kell hallania a régi ismerős mondatot: "Öltözzön rendesen".

#TOP 17 Gift Neocube mágnesgolyó - eredeti ajándék férfiaknak, ajándék apának

eredeti ajándék férfiaknak

Hallottál már a Neocube mágnesgolyókról ? Még nem? Tehát most egy egyedülálló lehetőség előtt áll. A 216 darab, 5 mm átmérőjű, speciális anyagból készült golyót tartalmazó készlet különböző színkombinációkban csodálatos eszköz a képzelet, a motorikus készségek és a kreativitás fejlesztéséhez . Gyerekek, felnőttek és idősek is örülni fognak az ajándéknak. Éppen ezért alkalmas borravaló egy férfinak a 40. születésnapjára , egy férfinak az 50. születésnapjára , vagy egy tipp egy férfinak a 60. születésnapjára . Mivel az említett funkciókon túl stresszoldóként is működik, így életkortól függetlenül gyakorlatilag bárki számára megfelelő ajándék . Meg fog lepődni, amikor látja, hogy elmerülnek és teljesen belemerülnek az új geometriai formák létrehozásába.

#TOP 18 GiftKaraoke party mikrofonok – ajándék tipp egy férfinak, fedezz fel vele egy új szupersztárt

ajándék férfinak 40 50 60

Szeret énekelni a zuhany alatt, az autóban vagy bárhol nyilvánosan? Hadd mutassa meg teljesen tehetségét . Ha ajándékba ad egy karaoke mikrofont, megtudhatod, hogy csak a barátaidat szórakoztatja, vagy nagyobb színpadokon is elkápráztat. Akárhogy is, kedvenc, jól ismert dalainak éneklése mindig nagy móka lesz . A mikrofonban bluetooth hangszóró és hangváltós telefontartó található. Ezen kívül LED háttérvilágítással és micro SD kártya támogatással is rendelkezik. Ideális ajándék férfinak, (ajándék 40, 50, 60 főnek) gyerekeknek, de akár csoportnak is.

#TOP 19 Ajándék LED-es fénycsík - ajándékok férfiaknak az autóban, arculati világítási dekoráció

ajándék autóbarát barátjának

Stílusos háttérvilágítás az autóba, szobába vagy bárhová a belső térben ? Egy másik remek ötlet ajándéknak egy olyan férfi számára, aki szereti az imázs dolgokat. A LED szalaggal bármilyen alakú rugalmas világítást tud létrehozni és szűk helyen is beilleszteni. A vezeték vízálló és nem fogyaszt sok energiát . Könnyen telepíthető , és az energiatakarékosságnak köszönhetően akár 15 000 óra élettartammal rendelkezik. Bármelyik srác, aki hajlik az autókra, de a lakásfelújításra is, minden bizonnyal elégedett lesz az ajándékkal. A világító csíknak köszönhetően teljesen új hangulatot varázsol a térbe. Alkalmas ajándéknak apának , ajándéknak egy barátnak vagy ajándéknak egy férjnek .

#TOP 20 ajándék LED-es világító cipő - Ragyog mindenhol - születésnapi ajándék férfinak, barátnak

ajándékok egy barátnak, havernak

Talán minden fiatal életének része a divat. A különc frizurától az eredeti ruhákon át a kényelmes, stílusos cipőkig. Ha már a cipőknél tartunk, mit szólnál a LED-es világítócipőhöz , amely minden bulin, fesztiválon vagy csak az utcán ragyogni fog ? Egy klassz ajándék , amely könnyen vezérelhető mobileszközről Bluetooth-on keresztül . Csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy színt az alkalmazásban, és a cipők a kiválasztott árnyalatban kezdenek világítani. Minden fiatalember, aki egyszerűen "menő" akar lenni, értékelni fogja ezt az ajándékot. A tornacipő kiváló ötlet férfiajándéknak karácsonyra , vagy ajándéknak egy férfi születésnapjára, ajándéknak egy barátnak.

#TOP 21 Ajándék extravagáns kígyótoll - egzotikus ajándék férfinak, kollégának, főnöknek

ajándék férfinak, kollégának, barátnak, luxus, elegáns, komoly

Egzotikus és stílusos ajándék férfiaknak - egy extravagáns és fényűző kígyótoll igazi csemege a kalligráfia és a kézi tollal történő írás szerelmeseinek. A részletes kidolgozás és a fényes felület biztosítja, hogy a toll igazán elegáns és vonzó megjelenést biztosítson. A kígyó és a kobra szimbolikájával kombinálva a kígyó kalligráfia toll tökéletes egyensúlyt teremt a kifinomult dizájn és a praktikus funkcionalitás között. Egzotikus és modern ajándék partnernek, főnöknek vagy kollégának , biztosan nem rontasz el vele semmit :)

#TOP 22 Ajándék stresszoldó labda – olyan ajándék, amely minden férfinak tetszeni fog

vicces ajándék férfiaknak - vicces ajándék férfiaknak

Úgyhogy sejtjük, ezt az ajándékot nem is kell leírni :) Minden férfinak biztosan tetszeni fog. Egy női mell alakú antistressz labda vagy gumilabda kiváló eszköz a férfiak idegességének és stresszének csökkentésére. Egy női mellszobor tökéletes utánzata. Annyira szoríthatod a kezedben, amennyit csak akarsz. Ha valóban fel kell oldanod a frusztrációdat, akkor is dobhatod. Senki nem fog ellenkezni, és te sem zavarsz senkit. A mell alakú labda stresszoldó hatású , bármikor ellazíthat, akár ideges, akár nem érzi jól magát. Nagyon jól fogsz szórakozni vele, és mindig a figyelem középpontjában leszel. Az anti-stressz labda kellemes tapintású és tökéletesen illeszkedik a kézbe, ideális tipp bármilyen korú férfinak és bármilyen alkalomra (születésnap, névnap, évforduló) ajándéknak.

Mindezt és még sok mást megtalálhat a www.cool-mania.hu e-shopban